ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Ugunsgrēks - atskats

Intrigas pārpilnā 8. sezona.

Vislabākās viennozīmīgi bija Ugunsgrēka seriāla pēdējās sērijas, kuras bija intrigas pārpilnas ne tikai notikumos ap Leonu, bet uzmanības centrā bija tieši pārējie seriāla dalībnieki.

Dažādas neparedzētas notikumu virknes – pavedināšana, pārmērīga alkohola lietošana un pat pašnāvības mēģinājumi.

Runājot par alkoholismu, tad tā ir Helēna, kura izmisīgi cenšas pārtraukt to lietot, tomēr nesekmīgi, jo  Fēlikss viņu pavedina vēl vairāk, dziļāk purvā. Līdz ar alkohola lietošanu, protams, parādās arī savstarpējas jūtas, taču beigās Donāts tomēr ņem virsroku un pret viņu jūtas ir spēcīgākas. Ramona ar Danielu aizvien tiekas nežēlīgām nakts dēkām un mīlestības izpausmēm. Visbeidzot Ziemeļa strīds ar Santu pieliek punktu visam un Santa mēģina izdarīt pašnāvību. Tomēr atkal negaidīts pavērsiens. Brīdi, kad viņa sev cenšas atņemt dzīvību, viņa tiek izglābta un beigās pat Ziemelis visu tai piedod.

Pašā pēdējā astotās sezonas sērijā tiek pavēstīta priecīga vēsts – Ramona izstāsta Elizabetei to, ka ir pienācis laiks precēties ar Leonu un tas arī notiks. Ņemot vērā faktoru, ka iepriekš Leons atteicās no precībām, aizbildinoties ar iemeslu, ka negribot, lai Ramona savu atlikušo mūžu rūpējas par cilvēku – invalīdu. Beigās arī Leons ir pārdomājis. Protams, atkal negaidītais likteņa pavērsiens, kāzas tomēr var izjukt tāpēc, ka Zenta ir uzķērusi Ramonu un viņas krāpnieciskos mēģinājumus, kurus no visa spēka mēģina pateikt ārstiem. Tomēr, beigās viss tiek noklusēts, jo atkal Ramonai izdevās nobiedēt Zentu.

Nākošās sezonas laikā baumo, ka būs pilnīgi savādāks sižets un klāt nāks arī personāžu biznesa dzīve. Mēļo arī to, ka Ramona būs nabadzības pārpilna un spiestā kārtā pēdējā nauda būs jāinvestē forex sfērā, paļaujoties valūtas kursu svārstībām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru