ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Ieteikumi Rīgai

Sports bez maksas.
Pilsētā samērā daudzi vēlas aktīvi atpūsties, nodarbojoties ar sportu. Tomēr ne vienmēr ir vietas, kur to darīt. Varētu papildus izveidot sporta laukumus, piemēram, kur uzspēlēt golfu, minigolfu, futbolu un vasaras sezonās volejbolu. Ar šo aktivitāti vairāk cilvēkus pievērstu veselīgam dzīvesveidam.

Kredīts internetā.
Tātad, lai arī kredīts internetā ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Tomēr trūkst klātienes biroji Rīgā. Reāli zinu tikai 4finance grupu, kas iekļauj sevī Vivus un SMSCredit. Arī šajā gadījumā veicinātu veselību, atpūtinot acis no datora.

Dārzs un terase uz jumtiem.
Tikai un vienīgi ekoloģija. Parastās iekārtotās siltumnīcas, nevisai labi ietekmējas uz Rīgas gaisu, nerunājot jau par produkciju, kas sanāk rezultātā. Šādā veidā būvējos dārziņus uz jumtiem audzējamie produkti paliks ekoloģiskāki. Runājot par terasēm, tas ir veids, kā jebkurā diennakts laikā varētu atpūsties no ikdienas rutīnas. Tiesa gan pagaidām tas viss nav oficiāli atļauts.

Vairāk mazo veikalu.
Atbalstīt vajadzētu arī vietējos ražotājus, kuri visbiežāk mitinas mazās telpās un neievieto savu produkciju lielveikalos, tādos kā MAXIMA un Super Netto. Pašiem savs mazs veikaliņš ir stipri izdevīgāks un mazāk kaitīgs uz citām precēm.

Kāpņutelpas.
Reti, kur Rīgas daudzīvokļu mājas ir normālas kāpņu telpas. Visas parasti nepārspīlējot smird vai nu pēc alkoholisma, vai novārtā atstātu kaķu čurām. Vajadzētu tam pievērst papildus uzmanību, lai cilvēkiem būtu patīkami arī pārrasties mājas un doties uz darbu. Problēmas, risinājums varētu būt meklējams darba organizācijā, jo atbildīgais par māju nespēj nodrošināt kāpņutelpu tīrību.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru