ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Bārmeņu sacensības


Šoreiz nerunāsim par to, kas ir spēļu automāti un citiem kazino faktoriem. Šoreiz par vietējiem bāriem, precīzāk, mūsu pašu bārmeņu sacensībām.

Tātad, jau vēl nenotikušām sacensībām ir prognozēti 3 potenciālie uzvarētāji, tie ir Mārtiņš Rozenvalds, Deniss Smirnovs un Deniss Trifanovs, kuram ir tikai astoņpadsmit gadu.

Tiek baumots, ka Trifanovs ir pierādījis sevi arī jau pasaulē, ne tikai Latvijas mērrogā, neskatoties uz viņa vecumu. Ir saņemta godpilnā pirmā vieta arī Somijas starptautiskajā bārmeņu konkursā. Otrs iemesls, kāpēc jaunieties ar šo sfēru nodarbojas ir pašpārliecībai, vienkārši vēlas pierādīt sev, ka spēj kāpt vēl augstāk pa profesionalitātes kāpnēm. Bārmeņa karjeru un treniņus Deniss uzsācis jau agrā 14 gadu vecumā, kas ir īstais vecums, lai to sāktu.

Viņa menedžeris Inguss mēģina pateikt to, ka turēs īkšķus arī par pārējiem bārmeņiem, kas piedalīsies no Latvijas un visiem vēl panākumus. Tomēr, konkurss ir starp visiem pasaules labākajiem un veiksme kā arī drosme būs nepieciešama.

Pats Inguss gan nepiedalīsies jo uzskata, ka nav flair prasmju pratējs un, lai to iemācītos ilgtermiņā ir jātrenējas vismaz 8 stundas katru dienu, tam vienkārši neesot laika.

Īstenībā bārmeņu sporta veids vai hobijs, kā nu kurš to sauc ir ļoti nogurdinošs un apgrūtinošs process. Piedalās tikai labākie un ne velti, arī bavas kopumā sasniedz vērā ņemamu apjomu, līdz pat pieciem tūkstošiem eiro, jeb aptuveni 35 tūkstoši latos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru